February 17, 2012

Play4Agile unconference

Jeg deltar på Play4Agile unconference i Tyskland. Her blir det 4 dager med smidige leker. Vi skal designe nye spill som hjelper i undervisning av smidige konsepter, samt spille disse og ha det gøy.
 

 

February 7, 2012

Software 2012

Jeg skal holde foredrag om Ansvar den 7. Februar på Software 2012, samt arrangere Coaching dojo på kvelden den 8. Februar.
 

 

January 5, 2012

Agile Coach Camp Norway

Agile coach camp Norway går av stabben i morgen. Vi skal være 30 smidige sjeler fra hele verden og bruke helgen på å snakke smidig, organisasjonstransformasjoner og opplæring.
 

 

December 19, 2011

Internal agile coach camp

Alle i agile42 skal samles for Internal Agile Coach Camp i Berlin. Dette blir to morsomme dager med erfaringsutveksling fr våre kunder, samkjøring av treningsmoduler og materiell, planlegging av nye undervisningsmoduler samt masse tid med venner fra hele verden.
 

 

September 10, 2011

Keynote CIO Forum Computerworld

Jeg skal holde keynote på CIO Forum Computerworld om Scrum og smidig i Oslo Spektrum den 13. September. Program og gratis påmelding.
 

 

First 1 - 2 - 3 - 4 - 5 Last

 

Er du er interessert i temaet og ønsker å diskutere nærmere, eller hvis du ønsker mer informasjon, kontakt meg via skjemaet under!

Skriv inn ditt telefonnummer eller e-postadresse

Student Login

Motta nyhetsbrev

 

Trainer market experience is a plus.

Mario Lopes

 
 
 
Really well structured, using Scrum to manage the course itself is a good practice.

Joao Duarte