Kanban masterklasse

Dette er et to dagers kurs dedikert for erfaringsutveksling av konkrete Kanban-implementeringer. Alle deltakere skal presentere en case study som vi sammen skal analysere, reflektere på, finne forbedringspotensiale og grave dypt i avanserte temaer relatert til Kanban og smidig.

Dersom deres Kanban implementering har stagnert og viser ingen tegn til forbedring, er Kanban masterklasse det rette kurset å oppsøke for å få fart på det igjen. Agenda for begge dagene utarbeides fra deltakernes forventninger og case studier som de kommer med.

Forkunnskaper

Det forutsettes dype forkunnskaper om Kanban, man må ha enten sertifisering eller mer enn 5 års praktisk erfaring. Man må også forberede og laste opp en case study om sin implementering av Kanban ved påmelding.

Prøv å vurdere deg selv ved å velge et av punktene nedenfor som beskriver erfaringen din best:


 1. Nybegynner
 2. Jeg er interessert i temaet, men har nesten ingen kunnskap. “Sjefen min har sendt meg hit.”
 3. Informert
 4. Jeg har deltatt på konferanser, sett noen videoer, og lest en del på nettet.
 5. Praktiserer
 6. Jeg har vært deltaker på sertifiseringskurs, medlem av et team og praktisert Kanban etter kurset i perioden 6 måneder lang.
 7. Erfaren
 8. Jeg har tatt del i dypere implementeringer, vært medlem av flere team over tid, jobbet i flere organisasjoner, praktisert Kanban i 6 til 18 måneder.
 9. Master
 10. Jeg har vært med på store implementeringer, jobbet med oppsettet "ett produkt - flere utviklingsteam", og har mer enn 3 års erfaring.
 11. Guru
 12. Jeg kan selv holde en masterklasse.

For å delta på dette kurset må du ha svart 4 eller høyere.

Antall plasser er begrenset til 8, og hver deltaker skal ha sin egen case.

 

 

Venteliste:

Siden jeg ikke har noen kurs som er satt med en konkret dato, kan du melde din interesse i den type kurs.

Så snart jeg setter opp en dato, vil du bli varslet automatisk og kan melde deg på. Er dere en gruppe på 5 stykker eller flere, ta direkte kontakt med meg på 916 43 950 eller sergey@agilecoach.no, da det er mulig jeg kan sette opp et kurs spesielt for dere.


Fornavn:

Etternavn:


E-post:


Mobil:


Selskap:
Registrer meg

 

 

Er du er interessert i temaet og ønsker å diskutere nærmere, eller hvis du ønsker mer informasjon, kontakt meg via skjemaet under!

Skriv inn ditt telefonnummer eller e-postadresse

Student Login

Motta nyhetsbrev

 

Trainer market experience is a plus.

Mario Lopes

 
 
 
Really well structured, using Scrum to manage the course itself is a good practice.

Joao Duarte