Materialer

The best way to get to know me.

Is actually to try me in action. Invite me to facilitate one of your meetings, or maybe even better learn how to get effective meetings so that all your next ones will be the ones you and your colleagues wish to attend.

Kommende kurs

 

Avstemning

Når passer det best med Scrum Master kurs


  •  
  •  

 

Presentasjoner

Foredrag og presentasjoner

Jeg liker å snakke i forsamlinger, så hvis du ønsker, kan du invitere meg til å snakke om agile utvikling i din organisasjon.

Jeg holder også innlegg på forskjellige konferanser, og hver gang jeg lager en presentasjon, og klienten gir meg lov, legger jeg mine presentasjoner på Slideshare slik at de er tilgjengelig for deltakere og de som gikk glipp av foredraget. (NB: presentasjonene har få stikkord, så mange ganger er de meningsløse å lese uten å ha hørt meg snakke i tillegg.)

Rangering av presentasjonene

Ettersom jeg kontinuerlig ønsker å utvikle og forbedre meg, legger jeg alltid ut presentasjonene mine på SpeakerRate hvor du kan gi meg tilbakemeldinger. Dersom du har hørt noen av mine innlegg, oppfordrer jeg deg til å gi meg din vurdering. Disse hjelper meg å vokse!

Nedlasting

Ønsker du å laste ned noen av mine presentasjoner, finner du de på nettsiden Slideshare.

 

Er du er interessert i temaet og ønsker å diskutere nærmere, eller hvis du ønsker mer informasjon, kontakt meg via skjemaet under!

Skriv inn ditt telefonnummer eller e-postadresse

Student Login

Motta nyhetsbrev

 

I think that you should recommend companies to sign up people to this workshop as soon as they are HIRED!

Nuno Costa

 
 
 
Really well structured, using Scrum to manage the course itself is a good practice.

Joao Duarte