Scrum masterklasse

Dette er et to dagers kurs dedikert for erfaringsutveksling av konkrete Scrum-implementeringer. Alle deltakere skal presentere en case study som vi sammen skal analysere, reflektere på, finne forbedringspotensiale og grave dypt i avanserte temaer relatert til Scrum og smidig.

Dersom deres Scrum implementering har stagnert og viser ingen tegn til forbedring, er Scrum masterklasse det rette kurset å oppsøke for å få fart på det igjen. Agenda for begge dagene utarbeides fra deltakernes forventninger og case studier som de kommer med.

Forkunnskaper

Det forutsettes dype forkunnskaper om Scrum, man må ha enten sertifisering CSM, CSPO eller mer enn 5 års praktisk erfaring. Man må også forberede og laste opp en case study om sin implementering av Scrum ved påmelding.

Prøv å evaluere deg selv ved å velge en beskrivelse som passer med din erfaring:


 1. Nybegynner
 2. Jeg er interessert i temaet, men har nesten ingen kunnskap. “Sjefen min har sendt meg hit.”
 3. Informert
 4. Informert Jeg har deltatt på konferanser, sett noen videoer, og lest en del på nettet.

 5. Praktiserer
 6. Jeg har vært deltaker på sertifiseringskurs, medlem av et team og praktisert Scrum etter kurset i perioden 6 måneder lang.
 7. Erfaren
 8. Jeg har tatt del i dypere implementeringer, vært medlem av flere team over tid, jobbet i flere organisasjoner, praktisert Scrum i 6 til 18 måneder.
 9. Master
 10. Jeg har vært med på store implementeringer, jobbet med oppsettet "ett produkt - flere utviklingsteam", og har mer enn 3 års erfaring.
 11. Guru
 12. Jeg kan selv holde en masterklasse.

For å delta på dette kurset må du ha svart 4 eller høyere.

Antall plasser er begrenset til 8, og hver deltaker skal ha sin egen case.

 

 

Venteliste:

Siden jeg ikke har noen kurs som er satt med en konkret dato, kan du melde din interesse i den type kurs.

Så snart jeg setter opp en dato, vil du bli varslet automatisk og kan melde deg på. Er dere en gruppe på 5 stykker eller flere, ta direkte kontakt med meg på 916 43 950 eller sergey@agilecoach.no, da det er mulig jeg kan sette opp et kurs spesielt for dere.


Fornavn:

Etternavn:


E-post:


Mobil:


Selskap:
Registrer meg

 

 

Er du er interessert i temaet og ønsker å diskutere nærmere, eller hvis du ønsker mer informasjon, kontakt meg via skjemaet under!

Skriv inn ditt telefonnummer eller e-postadresse

Student Login

Motta nyhetsbrev

 

I’d like to thank you very much for being an inspiration about Scrum and agile methods. The approach and attitude you presented in Krakow was great.

Grzegorz Kałucki
Krakow, Poland

 
 
 
Trainer market experience is a plus.

Mario Lopes